PEPPER IN BAMBI PRINT LEGGING


Tijdens regenachtige dagen in de zomer vind ik het erg lastig wat ik zelf of wat ik Pepper aan moet trekken. Vast herkenbaar voor velen. Tijdens zo’n regenbui zakt de temperatuur zo’n 10 graden voor mijn gevoel. Als de zon weer gaat schijnen voelt deze extra sterk. Jassen probeer ik sowieso te verbannen tijdens de zomermaanden. Niet omdat er geen leuke zomerjassen zijn maar gewoon…voor het idee. Hipper en ook veel idealer om in je tas te stoppen is een leuk vest of dunne sweater. Dus zo gaan wij deze dagen dan ook de deur uit!

De legging die Pepper draagt is van Molo en stond al een tijdje op mijn verlanglijstje. Een iets ruimer vallende legging met een all-over ‘Bambi’ print. Weer net even wat anders dan de bekende leopard print. Daarop een leuke tanktop, sweater omknopen of in je tas en off we go!

Klik hier om Molo te shoppen.

Pepper in Molo Legging

Pepper in Molo Legging

Pepper in Molo Legging

Pepper in Molo Legging

Klik hier om Molo te shoppen.

Wat vinden jullie van Pepper haar outfit?

Tags:

1 Reactie

  • door Amanda
    Posted 11 juni 2019 09:28 0Likes

    Beetje late reactie hahaha zou deze legging nog ergens te koop zijn?

Plaats een reactie