NAME IT | MUSTHAVE ROKJE


Toen ik deze metallic rok voor de eerste keer zag was ik direct super enthousiast!! Ik deelde ‘m al een paar keer met jullie op Instagram, maar ik wil ‘m je nu ook graag in een outfitpost laten zien! Licia draagt deze rok van Name it – die je overigens beter te klein dat te groot kunt kopen – in combinatie met een super zachte legging van Scotch R’Belle die heel goed matcht qua kleur. De leggings van Scotch R’Belle zijn sowieso trouwens een aanrader voor in je kast, vanwege de nauw aansluitende pasvorm én de lengte!! Het shirtje ‘Magic dreams’ is van Zara. Ik word blij van deze outfit! Wat jij?

Via deze link kun je de rok direct shoppen

_63A1899

_63A1876

_63A1920

_63A1951

Klik hier om Name it te shoppen

 

Wat vind jij van dit rokje?

 

Foto’s door Alina Krasieva

Plaats een reactie