MOLO | DE HIPPE OUTFIT VAN JACKIE

Nu¬†de mussen buiten van het dak vallen – mij hoor je niet klagen hoor met dit weer. Eindelijk zomer! – belanden de eerste wintercollecties alweer in de winkels. Wellicht moet je er nu nog even niet aan denken, maar toch wil ik graag alvast wat gave items met je delen! Want eerlijk is eerlijk, hebberig worden we er stiekem wel van toch? ūüėČ Ook Jackie wordt helemaal vrolijk van haar nieuwe outfit. Jackie draagt een fijn en soepel vallend harembroekje¬†van Molo, met een iets lager kruis en een coole panter print! Ook voor nu een perfect broekje en gecombineerd met deze stoere gele bomber van Noppies is het een¬†frisse en vrolijke look. Wat vind jij van de outift van Jackie?

Je kunt de broek van Molo shoppen via deze link 

_63A4549 _63A4641 _63A4517 _63A4616 _63A4595

Klik hier om direct te shoppen bij Kixx-online

Wat vind jij van de outfit van Jackie?

Foto’s door Alina Krasieva Photography

Tags: , , , , , ,

Plaats een reactie