NAME IT | DE STOERE & GIRLY ROK VAN MARE

Met het prachtige zomerse weer deze week kunnen alle rokjes uit de kast! Verzamelen maar die hap, want met dit weer is er niks fijner dan met bloten benen naar buiten te gaan. Onze altijd vrolijke Mare is ook dol op rokjes, en dit rokje van Name it met zogenoemde suspenders was meteen favoriet! Een denim rokje dat super zacht en absoluut niet stug aanvoelt. Heerlijk om in te spelen en rennen. Mare draagt haar rokje met een all over print T-shirt van Gardner and the gang. Dit geeft het girly rokje een stoere twist. Wat vind jij van het rokje van Mare? Be inspired!

Je kunt de rok van Name it hier shoppen

_63A4798 _63A5024 _63A4975 _63A4817 _63A4757

Klik hier om de rok direct te shoppen

Wat vind jij van de rok van Mare?

Foto’s door Alina Krasieva Photography

Tags: , , ,

Plaats een reactie