L’ENFANT SAUVAGE | HET ZOMERPAKJE VAN JUUL


Door Frederique:

L’enfant Sauvage is een Spaans kinderkledingmerk wat ik al een aantal keer voorbij heb zien komen op Kindermodeblog maar zelf tot voor kort nog geen ervaring mee had. Om precies te zijn komt het merk uit Barcelona en het is alweer twee jaar geleden dat ze met hun eerste collectie kwamen. Alle items uit de collectie worden gemaakt van 100% katoen waardoor het fijn is om te dragen, vooral bij warm weer. Juul draagt een blauw broekpak van L’enfant Sauvage. Wanneer ik naar het pakje kijk, krijg ik spontaan een vakantiegevoel. Zeesterren, krabbetjes en vissen zijn het die mij doen denken aan een heerlijke strandvakantie en laten we nou net aan zee zitten :-). Het broekpak is overigens ideaal om over een badpakje te dragen. En wat helemaal fijn is, is dat Juul het zelf aan- en uit- kan trekken. Shirts en truien zijn nog lastig maar dit is top! Juul is echt fan!

Je kunt het pakje hier shoppen in de SALE

unnamed-007 unnamed-009 unnamed-1 unnamed-008 unnamed-002

Klik hier om het pakje direct in de SALE te shoppen

Wat vind jij van het pakje van Juul?

Tags: ,

Plaats een reactie