DE HIPPE JUMPSUIT VAN MCKENZIE


Door Rosan:

Ik ben er achter gekomen dat ik een nieuw ‘niveau’ heb gehaald als het gaat om online shoppen. Als ik voorheen iets online zag op mijn telefoon dan wachtte ik eerst tot ik thuis was om het rustig op mijn computer te bekijken en vervolgens te bestellen. Die fase zijn we dus inmiddels voorbij, ik kan gewoon niet wachten en bestel direct vanaf mijn telefoon. Zo gebeurt het dus dat ik om 8 uur ‘s ochtends in de metro zit naar mijn werk, gewoon net als iedereen instagram aan het doorscrollen ben (want dat doet iedereen toch??). En dan zie ik weer iets geweldigs voorbij komen en voor ik het weet zie ik de melding in mijn scherm ‘bedankt voor uw bestelling’. Oeps…

Zo zag ik op instagram deze jumpsuit in de sale voorbij komen. Ik ken Mingo al een tijdje van naam, maar had er nog nooit iets gekocht. En nu heb ik al een zwak voor jumpsuits, dus het was zo gebeurd. Maar wat ben ik er blij mee! Super mooie en comfortabele stof, stoer en strak design en Mckenzie kan er lekker in rennen en spelen! Ik zeg een super aankoop zo vanaf mijn telefoon 🙂

Je kunt de jumpsuit shoppen via deze link

IMG_1435IMG_1432 IMG_1445 IMG_1454 IMG_1448 IMG_1452

Klik hier om de jumpsuit direct te shoppen

Wat vind jij van de jumpsuit van Mckenzie?

 

Tags: ,

Plaats een reactie