DE HIPPE ZOMERJURK VAN MCKENZIE


Door Rosan:

Wel zomer, geen zomer. Wel zon, geen zon. Ik word er zo langzamerhand een beetje wanhopig van! Elke keer als ik denk dat het mooi weer gaat worden dan komt er weer een hoop regen aan. En als je denkt dat het prutweer wordt dan blijkt ineens de hele dag de zon te schijnen.
Dat laatste is gelukkig een stuk minder erg en was vandaag ook het geval! Dus in plaats van de hele dag binnen bankhangen, toch maar even snel naar buiten voor een kleine wandeling!

Dit leuke jurkje dat Mckenzie draagt had ik een tijdje geleden al gekocht in de webshop van het Zweedse merk Lindex. Hier vind je voor hele fijne prijzen hele leuke kleding. Het assortiment wisselt regelmatig. Terwijl ik dit schrijf bedenk ik me dat ik al veel te lang niet meer heb gekeken!

Dit jurkje is echt zo’n super makkelijk maar leuk zomerjurkje. Ik vond vooral de zwart-wit print erg leuk in combinatie met de subtiele details erop in roze die het jurkje toch iets liefs geven. Nu maar hopen dat ik deze in de maand juli en augustus nog heel vaak voor haar uit de kast kan trekken!

Je kunt hier klikken om te shoppen bij Lindex

IMG_7126

IMG_7169

IMG_7132

IMG_7136

Klik hier om direct te shoppen bij Lindex

Wat vind jij van de jurk van Mckenzie?

Tags: ,

Plaats een reactie