TREND MUSTHAVES | BUITEN DE LIJNTJES


Hoewel de meeste trends komen en gaan is en blijft ”de streep” toch wel zo’n trend die er altijd is. De ene keer iets meer op de achtergrond dan de andere, maar op dit moment zeker hot! Van fijn tot breed, subtiel tot opvallend en van kleurrijk tot neuraal de streep is het helemaal dit seizoen! Het leuke aan een streep item is dat het gemakkelijk te combineren is het het toch net dat beetje extra’s heeft. Een streep kan en mag altijd en combineer ook gerust meerdere streep items met elkaar! Kleur buiten de lijntjes en combineer en rustig op los! Hoeveel streep items heb jij voor je kind(eren) in de kast hangen? Have a nice day!

Schermafbeelding 2016-06-22 om 08.55.21

  1. T-shirt Bobo Choses
  2. Trui Repose AMS
  3. Jumpsuit Simple Kids
  4. T-shirt Chloe
  5. T-shirt Bang Bang Copenhagen
  6. T-shirt Mingo
  7. Legging Maed for mini
  8. Short Emile et Ida
  9. Trui FUB
  10. T-shirt Carrement Beau

Ben jij ook zo dol op streepjes? En hoe combineer jij deze het liefst?

Tags: , , , , ,

Plaats een reactie