TREND MUSTHAVES | JUNGLE FEVER


De kleur groen is een echte trendkleur dit kindermode seizoen! Je ziet deze kleur in bijna iedere kinderkleding collectie wel terug komen. Van mosgroen, bottlegreen, smaragdgroen, legergroen tot aan mintgroen alle tinten zien we dit seizoen de revu passeren. Voordeel van deze trendkleur is dat het gemakkelijk te combineren is met andere kleurtinten en het de outfit vaak een stoere look geeft! Wat vind jij van deze trendkleur? En heb jij veel groen voor je zoon en/of dochter in de kast hangen? Happy day!

 

Schermafbeelding 2016-05-25 om 08.42.22

  1. Jurk Popupshop
  2. T-shirt Louis Louise
  3. Longsleeve Scotch & Soda
  4. Sweater Molo
  5. Jurk Superrebel
  6. Short Someday Soon
  7. T-shirt Bellerose
  8. T-shirt Bobo Choses
  9. Rok Maan
  10. Jurk Finger in the nose

Welke van deze 10 trendmusthaves is jouw favoriet? Laat het ons hier weten op onze Facebook pagina

Tags: , , , , , ,

Plaats een reactie