TUMBLE ‘N DRY SWEATER | OUTFIT EVA


Zwarte kinderkleding saai? Nee, zeker niet! En deze sweater van Eva al helemaal niet en is perfect voor stoere meiden! De zwarte ‘kleur’ en de girly bloemen print brengen twee uiterste perfect bij elkaar. De sweater van Eva is van het toffe kinderkleding merk Tumble ‘N Dry en zit door het zachte materiaal ook nog eens super lekker. Leuk detail is de zwarte baan op de voorkant. Dit breekt het geheel en geeft de sweater een sporty uitstraling. Eva draagt ‘m op een legging van Popupshop met wederom een printje! Een stoere en super comfortabele look. Eva is ready to go! Wat vind jij van deze look?

Je kunt de sweater shoppen via deze link

_63A0932

_63A0999

_63A1047

_63A1082

_63A0949

Klik hier om direct te shoppen bij Tumble ‘N Dry

Wat vind jij van deze sweater van Eva?

Foto’s door Alina Krasieva Photography

Tags: , ,

Plaats een reactie