JUUL KLEURRIJK IN MOLO


Door Frederique:

Dit is nou echt een typische ‘Juul jurk’! In eerste instantie lijkt het een eenvoudige dress (los van de kleur dan) maar als je goed kijkt zie je dat er een werkje in de stof zit. Deze kleur vind ik fantastisch, lekker fris en helemaal van nu. Juul heeft wel meerdere outfits met een touch van deze neon kleur.

Het is een prima model, valt wijd en geef een nonchalante look. Aan de achterzijde, en nou komt het, zit net boven haar stuitje een hele grote strik. Super leuk detail wat de jurk echt een verrassende look geeft. En wat mij deed verbazen is dat Molo het kledingmerk is. Iets wat ik totaal niet had verwacht daar Molo, in mijn beleving, alleen maar kleding ontwerpt voorzien van hele drukke prints. Ik ben direct naar de webshop gegaan op zoek naar de rest van deze collectie. En ik kan je vertellen, er is nog veel meer leuks!

Je kunt via deze link bij Molo shoppen

unnamed

unnamed-3_1

unnamed-1

unnamed-2_1

Klik hier om naar de website van Molo te gaan

Wat vind jij van deze vrolijke jurk van Juul?

Tags: , , ,

Plaats een reactie