HET KIDSFASHION KASBOEK VAN CYNTHIA


In deze nieuwe rubriek op Kindermodeblog deelt een lezeres haar Kidsfashion Kasboek! Kijk en lees gezellig mee!

20160527_130045

 

 

Naam: Cynthia Hoek
Leeftijd: 24 jaar
Kinderen: 1 meisje – Fayen 10 maanden
Werk: Sales-, marketing- en event coördinator op een evenementenlocatie

 

Wat betekent kinderkleding voor jou?
Toen ik wist dat ik zwanger was is het allemaal begonnen. De continue zoektocht naar leuke items voor m’n kleintje. Inmiddels is het een grote hobby (soms zelfs bijna sport). Elke dag is er wel even een momentje dat ik blogs volg of een webshop bezoek. Om te shoppen, maar ook ter inspiratie.

Wat geef je per maand gemiddeld uit aan kinderkleding?
Maandelijks geven wij ongeveer €250,- tot €300,- uit aan kinderkleding. Ik zeg vaak tegen mezelf en m’n vriend, tsja ze heeft het nodig.. Ze groeit zo snel! Rompertjes, pyjama’s, nieuwe zomergarderobe, vestjes voor iets koudere dagen, sokken.. Het loopt al snel op 😉

Wat geef je uit aan jassen en schoenen?
Van schoenen is Fayen geen groot fan.. Ze heeft ze 2 minuten aan en hoe ze het doet geen idee, maar ze weet ze altijd uit te krijgen. Daar geef ik dus niet veel aan uit. Wat ze aan schoentjes in haar kast heeft moet dan wel van goede kwaliteit zijn, dus gemiddeld zo’n €25,- tot €35,- euro per paar. Voor een jas nu nog zo’n €40,-? Hangt wel van het seizoen af.

Wat zijn jouw 3 favoriete kinderkleding merken?
Ik vind Mini Rodini echt te gek met de leuke prints. Daarnaast ben ik ook fan van Blonde Zusjes. Lekker girly maar ook stoer. En Tumble ’n Dry heeft hele leuke zomercollectie met alle felle kleurtjes!

Wat zijn je 3 favoriete webshops?
Voor leuke budget items shop ik graag bij Lindex. Op River20four shop ik graag stoere items in monochrome prints.


En je drie favoriete stenen kinderwinkels?
Een van mijn favoriete zit vlak bij mijn werk in Zoetermeer (heel gevaarlijk). Yippy baby-en kinderboetiek is een leuk winkeltje met een leuk samengestelde collectie. Ook kom ik graag bij Zara. Daar ga ik altijd wel met een tasje naar buiten. En de Bijenkorf..

Shop je meer online of offline?
Ik ga toch graag voor het gemak van online shoppen. Wel is dat vaak nadat ik het merk in een winkel al is ben tegen gekomen en weet hoe de kwaliteit is. Met kinderen gaat een kledingstuk immers vaak door de was heen.

Geef je online of offline meer geld uit?
Zeker online. Het is zo makkelijk, een aantal klikken en je pakketje wordt binnen een paar dagen thuisbezorgd.

Wat is je duurste aankoop ooit geweest?
Ik heb tot nu toe nog geen hele dure aankopen voor Fayen gedaan. Ik vind het erg zonde, omdat ze er zo uit is. Ik denk dat haar winterjas van €50,- het duurst is geweest.

Hoeveel heb je maximaal over voor een kledingstuk?
Dat is echt afhankelijk van de kwaliteit van het item en hoe leuk en uniek ik het vind. Maar op dit moment, gezien haar groei zo’n €50,-.

Waaraan geef je het meeste en het minste geld uit?
Op dit moment gaat het meeste geld uit naar haar zomergarderobe. Leuke broekjes, jurkjes, rokjes, t-shirts, badpakken, noem het maar op.. Het minste geld geef ik uit naar rompers, sokken of pyjama’s. Dat ziet toch niemand.

Waar let je op bij het aankopen van kinderkleding?
Wat ik belangrijk vind is dat de kwaliteit goed is. Het moet vaak mee kunnen in de was, maar ook lekker aanvoelen en soepel zitten. Wel zo prettig voor een bewegelijke spruit!

Heb je wel eens een miskoop gehad?
Tuurlijk, ze is pas 10 maanden, maar er is genoeg met prijskaartje en al de ik-ben-te-klein-box ingegaan.. Hieronder ook wel eens een item dat ze cadeau gekregen had, maar eerlijk dat heeft elke moeder vast wel eens gedaan?

Kun je thuis gewoon vertellen wat je hebt gekocht?
Uhmmm…. Ik doe het niet altijd haha, maar helaas heb ik een vriend die het gelijk ziet als die kleine (of ik zelf) iets nieuws aan heeft. Vaak mompel ik het weg met de oh-dat-heeft-ze-al-heel-lang-smoes..

Koop je meer of minder voor jezelf?
Minder! Vaak is het in een kledingwinkel als eerst richting de kinderafdeling.

Wat is jouw tip voor andere moeders?
Lekker mixen en matchen! Leuke merken met budget items zorgen voor de leukste combinaties en zou houd je het ook enigszins betaalbaar. Want zeker het eerste jaar groeien ze zo snel!

Hoe ziet jouw Kidsfashion Kasboek eruit en lijkt het je leuk deze met ons te delen? Stuur dan een mailtje naar sophie@kindermodeblog.nl o.v.v Kidsfashion Kasboek!

Fayen 4

Fayen 3

Fayen 1

Fayen 2

Wil jij ook jouw Kidsfashion Kasboek met ons delen? Stuur dan een mailtje naar sophie@kindermodeblog.nl o.v.v Kidsfashion Kasboek!

Heb jij het filmpje al gezien waarin Free je meeneemt naar de nieuwe kinderkleding winkel van Tumble ‘N Dry? Bekijk ‘m hier!

Tags: , , ,

Plaats een reactie