HET KIDSFASHION KASBOEK VAN GWEN


In deze rubriek op Kindermodeblog deelt een lezeres van Kindermodeblog haar Kidsfashion Kasboek! Kijk en lees gezellig mee!


img_2332  

  Naam: Gwen van Amelsfort
  Leeftijd: 35 jaar
  Kind(eren): 1, Nova van bijna 4
  Werk:Procesmanager

 

 

Wat betekent kinderkleding voor jou?
Heel veel! Vind het super leuk om winkels en internet af te struinen, op zoek naar leuke dingen voor Nova. Als echt meisje heeft ze op dit moment het liefst alleen maar jurken aan, maar dat vind ik niet altijd praktisch, dus hangt er van alles in de kast!

Wat geef je per maand gemiddeld uit aan kinderkleding?
Mijn budget is €100,- maar of ik dat altijd haal? De ene keer zal het wat minder zijn, maar soms moeten er ook wat duurdere items aangeschaft worden. Ben niet van het ineens een zomer- of winter garderobe shoppen, koop iedere maand wel wat.

Wat geef je uit aan jassen en schoenen?
Goede schoenen vind ik belangrijk en ook het afwisselen, dus Nova heeft zeker 3 a 4 paar schoenen in iedere maat. Van stoere Stan Smiths tot mooie laarsjes. Voor die laatste ben ik meestal toch wel €100,- kwijt. Jassen koop ik vaak in de uitverkoop, duurste jasje denk ik van IKKS van €69,95, een leuk model voor tussendoor.

Wat zijn jouw 3 favoriete kinderkleding merken?
Zara voor leuke basics en betaalbare kleding, Molo voor mooie prints en Vingino voor de mooie jeans.

Wat zijn je 3 favoriete webshops?
Amazingkids, Zara en kleertjes.com

En je drie favoriete stenen kinderwinkels?
Hema voor goede basics en ondergoed en sokken, Soeteliefs in Rosmalen super leuke merken en als laatste Tata in Den Bosch, te leuk!

Shop je meer online of offline?
Kijk wel veel online, maar koop toch het meest in de winkel. Vind het fijn dat ik daar kan beoordelen hoe het valt en welke maat ik moet hebben.

Geef je online of offline meer geld uit?
Denk sneller online, maar niet specifiek meer. Als ik iets vast heb en zie dat het mooi en van goede kwaliteit is zal ik er denk ik sneller meer geld aan uit geven.

Wat is je duurste aankoop ooit geweest?
Nieuwe laarsjes waren €109,95 bij Piccolino een kinderschoenenzaak met zo veel keus! Dat was in ieder geval sinds lange tijd de grootste uitgave.

Hoeveel heb je maximaal over voor een kledingstuk?
Schoenen rond de €120 euro? Jassen heeft Nova meestal ook meerdere en probeer ik dan in de uitverkoop vooruit te kopen, zodat ik een leuk merk voor een leuke prijs heb.

Waaraan geef je het meeste en het minste geld uit?
Schoenen denk ik het meeste, ondergoed en sokken het minste.

Waar let je op bij het aankopen van kinderkleding?
Vooral op ademende stoffen en weinig polyester. Nova heeft het snel warm en een gevoelige huid, dus daar probeer ik echt op te letten.

Heb je wel eens een miskoop gehad?
Niet vaak, blijf meestal wel vrij trouw aan merken als ik weet hoe ze vallen en zoek regelmatig de kleding van Nova uit zodat ik goed weet wat wel en niet past.

Kun je thuis gewoon vertellen wat je hebt gekocht?
Ja voor Nova wel, voor mezelf is het soms wat lastiger.

Koop je meer of minder voor jezelf? 
Ik koop zeker minder voor mezelf sinds Nova er is, maar kan nog steeds goed shoppen hoor!

Wat is jouw tip voor andere moeders?
Maak een mooie mix van basics met leuke prints en wees ook niet bang met de kleur zwart. Staat heel veel kids super leuk!

Hoe ziet jouw Kidsfashion Kasboek eruit en lijkt het je leuk deze met ons te delen? Stuur dan een mailtje naar sophie@kindermodeblog.nl o.v.v Kidsfashion Kasboek!

img_2658 img_2367

Lees hier ook het ‘Kidsfashion Kasboek’ van onze andere lezeressen!

Klik hier voor de leukste shop adresjes!

Tags: ,

Plaats een reactie