SALE TIP | SHOPPEN MET KORTING BIJ KIXX


Het is FEEST! Want de SALE bij Kixx-online is begonnen. Bij Kixx online vind je echt suuuuperveel leuke kinderkleding merken. Eén van mijn favoriete merken bij Kixx is Scotch. Ik hoef denk ik niet uit te leggen waarom…
Maar ook name it, Tumble ‘N Dry, molo vind ik fantastische merken. Maar er is nog veeeel meer!! Je shopt nu alles met korting en mijn tip, wacht niet te lang met het bemachtigen van jouw favoriete musthaves want in de SALE gaat het altijd extra hard met de hippe items en het klinkt cliché maar het is wel heel waar: OP = OP!

Hieronder zie je twee inspiratie looks! Welke vind jij ‘t leukst?

Via deze link ga je direct naar Kixx online

finale1
Shirt Scotch R’Belle

Jas Name it

Jeans Scotch R’Belle

Vest Scotch R’Belle

Schoenen Converse

Collages
Blouse Scotch

Sweat Pants Scotch

Jas Scotch

Schoenen Vingino

Shirt Scotch

Voor welke look ga jij?

Tags: ,

Plaats een reactie