DIT IS ECHT EEN SUPER TOFFE OUTFIT!


Wanneer het weer maar niet kan beslissen wat het gaat doen – laat die zomer maar gewoon komen – sta je ‘s ochtends soms net wat langer voor de kledingkast. Je wilt natuurlijk dat je dochter het niet te warm, maar zeker ook niet te koud heeft! Het mixen & matchen van meerdere laagjes in een outfit biedt dan de ideale uitkomst! Daila haar outfit is ook zo’n fijne mix & match outfit die je gemakkelijk aan kunt passen op elk weer type. Daila draagt een rok van Bellerose, de soepel vallende stof valt mooi lang het lichaam en de afwerking in de taille band maakt dit rokje echt speciaal! Gecombineerd met een stoere sweater van Scotch R’belle kan Daila ook wanneer het buiten nog wat frisser is lekker spelen en gek doen! Het kraagje dat boven de sweater uit komt, geeft de outfit net even dat beetje extra en maakt het helemaal af! Een paar stoere boots van Dr Martens eronder en Daila is ready to go have some fun!

Je kunt het rokje shoppen via deze link

5A1A0594

5A1A0548

5A1A0620

5A1A0624

5A1A0597

Klik hier om Bellerose te shoppen

Wat vind jij van deze outfit?

Foto’s door Alina Krasieva Photography

Tags: , , , ,

Plaats een reactie