TREND MUSTHAVES | GO WILD


Dierenprintjes zijn nog steeds hotter dan hot in de kindermode! En dat is maar goed ook, want zeg eerlijk het ziet er super leuk uit bij die kids! Ook deze zomer mogen we nog helemaal los gaan met de dierenprints! Van echte dierenkoppen tot subtiele geïllustreerde prints het mag en kan allemaal! Super stoer en speels! Welke van deze musthaves is jouw favoriet? En heb jij thuis ook items met dierenprint in de kast liggen voor je kind? Enjoy!

 

GO WILD TREND

  1. Jurk Popupshop
  2. Short Mini & Maximus
  3. Sweater Little Man Happy
  4. Hemd Molo
  5. Sweater Popupshop
  6. T-shirt Quinn and Fox
  7. T-shirt Bang Bang Copenhagen
  8. Short Tumble ‘N Dry
  9. Badpak Popupshop
  10. Sweater Mini Rodini

Welk items is jouw favoriet?

Tags: , , , , , ,

Plaats een reactie