KINDERMODE TREND | GO WILD

Af en toe is het zo leuk om eens even lekker gek te doen met je outfit, en deze herfst en winter mag je helemaal los gaan want één van de trends die we veel gaan zien is iets wat wij ‘Go Wild!’ noemen… En dat bedoelen we in de letterlijke zin van het woord, met dierenprintjes en faux-fur, maar ook in een wat bredere context. Je mag met die wilde printjes en stofjes ook helemaal los gaan wat combinaties betreft. Combineer bijvoorbeeld zoals hieronder twee dierenprintjes met elkaar, of een dieren printje met een lekker opvallend kleurtje, het kan niet gek genoeg! Go Wild dus! Merkjes waar je goed terecht kunt voor deze trend zijn bijvoorbeeld Popupshop, Molo en natuurlijk Wild. Maar ook bij Geisha en Stones and Bones vind je in de nieuwe collectie een aantal wilde items.

Naast deze super leuke ‘go wild’ trend gaan we komend seizoen nog meer te gekke dingen zien. Zo is er bijvoorbeeld de adventure trend die verschillende vormen aanneemt, maar ook de stoere outdoor adventure trend met veel natuurlijke invloeden gaan we terug zien. Genoeg moois om weer helemaal wild van te worden dus! Hebben jullie al wat wilde items geshopt? En hoe combineren jullie deze? Go Wild!

Zin gekregen om te shoppen? Via deze link ga je naar Kixx

_63A3837Broek : Indians Blue

_63A4201Jas :  Name it

_63A5097Jas en broek : Molo

Klik hier om direct te shoppen bij Kixx

 

 

Wat is jullie favoriete Wild item?

Tags:

Plaats een reactie