KARL LAGERFELD KIDS EVENT | DE UITSLAG

Het is al weer even geleden dat we in de Bijenkorf in Amsterdam waren voor het Karl Lagerfeld Kids Event, maar wat was het leuk!! Ter lancering van de eerste Karl Lagerfeld Kids Spring/Summer 2016 collectie was er een speciale styling én foto sessie georganiseerd en wat hebben we genoten!!

De hele middag hebben we kids van groot tot klein mogen stylen in een echte Karl outfit! Hoe Kool?! En wat zagen ze er allemaal leuk uit!! Alles was tot in de puntje geregeld! Zo waren er coole goodiebags voor de kids, echte ”Choupette paw” cookies, ballonnen en drankjes! Je begrijpt, de middag kon niet meer stuk!

Back to business! Want vandaag mogen wij de 10 winnaars van een complete Karl Lagerfeld Kids outfit bekend maken!! Want niet alleen 5 deelnemers van het styling event, maar óók 5 ‘voters’ mogen wij heel erg blij gaan maken! Wat hebben jullie massaal geliket en gereageerd! Allemaal enthousiaste en leuke reacties, echt te gek! Zijn jullie ook zo benieuwd?! Kijk snel mee!!

Iedereen die mee heeft gedaan, super bedankt!!

Je kunt de Karl Lagerfeld Kids collectie shoppen via deze link

_MG_3733 2-19

_MG_4147 2-8

_MG_4223 2-7

_MG_5009-26-2

_MG_5050-6

Klik hier om de Karl Lagerfels Kids collectie te shoppen

Naast deze 5 outfit winnaars mogen we zoals beloofd ook 5 ‘voters’ héééééél blij gaan maken met een Karl Lagerfeld Kids outfit uit de Spring/Summer 16 collectie!

Gefeliciteeeeeeeerd! Bianca Glütenvrij – Karlijn Jaspers – Sharon Olthof Dessens – Janneke Kalinga én Ilona Luteijn Dekker

Sturen jullie allemaal snel een mailtje naar sophie@kindermodeblog.nl?! Vergeet hierbij niet de maat, geslacht en het adres alvast te vermelden! Dan komt de outfit zo snel mogelijk jullie kant op!

Tags: , ,

Plaats een reactie