KARL LAGERFELD KIDS EVENT | DE BIJENKORF AMSTERDAM

Karl Lagerfeld, wie kent ‘m niet? Een echt mode icoon en één van de meest invloedrijke modeontwerpers in de wereld! De modekoning komt dit seizoen met zijn eerste Kart Lagerfeld Kids collectie! Say what?! Jazeker!! Vanaf Spring / Summer 2016 kunnen kids zich ook kleden in een heuse  Karl! Hoe Kool is dit?! Ook bij de kids collectie staat de indentiteit van Karl Lagerfeld voorop en is de indentiteit van het modemerk tot in de puntjes doorgevoerd. Kreative – Ikonic en Akcessible! Klassiekers als leren biker jasjes, blazers en T-shirts zorgen voor een echte rock look!

In samenwerking met Karl Lagerfeld Kids, nodigt Kindermodeblog jou en je kind(eren) uit voor een speciale styling sessie mét fotoshoot!
Kom zaterdag 16 April langs bij de Karl Lagerfeld Kids pop-up op de kinderkleding afdeling bij de Bijenkorf in Amsterdam voor een speciale styling sessie met Frederieke Wieberdink van Kindermodeblog!

Wanneer? 16 April, 2016 van 13.00 tot 17.00
Waar? Karl Lagerfeld Kids pop-up, op de kinderkleding afdeling in de Bijenkorf in Amsterdam

De fotograaf van Kindermodeblog is aanwezig om mooie foto’s te maken van je zoon en/of dochter! Wij kunnen niet wachten! Zien we je daar?!

Karl Lagerfeld, who does’t know him?! He is a real fashion icon and probably the most influential fashion designer in the world. The king of fashion now makes his entrance with his own Karl Lagerfeld Kids collection! Say What?! Oh yes!! As of Spring Summer 2016 kids can dress in Karl! How Kool is this?! The kids collection reflects Karl Lagerfeld brand identity to the full – it is Kreative, Ikonic, and Akcessible! Classic items as leather biker jackets, blazers and T-shirts create a real rock look!

In collaboration with Karl Lagerfeld Kids, Kindermodeblog is inviting you to a special styling and photo shoot session!

Come by on Saturday the 16th of April to the Karl Lagerfeld Kids pop-up in childrenswear department at de Bijenkorf in Amsterdam for a special styling session with Frederieke Wieberdink from Kindermodeblog!

When? 16th April, 2016, 1pm – 5pm
Where? 
Karl Lagerfeld Kids pop-up, childrenswear department at de Bijenkorf in Amsterdam

The photographer of Kindermodeblog will be there to make beautiful pictures of your son or/and daughter.

We can’t wait! Look forward to seeing you there!

 

KARL SS16 WITH LOGO (2)

 

Tags: , , ,

Plaats een reactie