CHLOÉ KIDSFASHION | OUTFIT EVA

Wat draagt Eva een hippe en toffe outfit! Een outfit om vrolijk van te worden door de heldere en felle kobalt kleur in combinatie met het frisse wit. De broek die Eva draagt is van Chloé, dit prachtige kindermode merk  bied ook dit seizoen weer een gevarieerde collectie. Items met speelse prints, mooie details en fijne materialen. Met het broekje wat Eva draagt op de foto’s speelt Chloé helemaal in op de laatste kindermode trends. Bloemen prints zijn ook komend seizoen helemaal hot! De nieuwe twist aan deze trend is dat de kleuren van de print blenden en soms zelfs matchen met de kleur van het kledingstuk!

De bloemenbroek van Chloé, die ook nog eens super zacht aanvoelt en heerlijk zit door de elastische taille band, hebben we gecombineerd met een mooie top van Billieblush. Deze top heeft als detail een lief kraagje en laat de felle kleur van de broek nog beter naar voren komen. We hebben de look afgestyled met een te gek hoedje van Iglo+Indi en een paar coole sneakers. Eva is klaar om lekker te spelen! Have a happy day!

 

Je kunt de broek van Chloé shoppen via deze link.

_63A8741

_63A8748

_63A8709

_63A8757

_63A8737

Klik hier om te shoppen bij Chloé

Wat vind jij van deze outfit?

Foto’s door Alina Krasieva

Tags: ,

Plaats een reactie