L’ENFANT SAUVAGE | OUTFIT SIEM


Wij houden wel van stoere lookjes en wauw, wat ziet Siem er cool uit in deze outfit! Niet te veel poespas, nee een paar goede items die zorgen voor een toffe look. Siem draagt een T-shirt van het kinderkleding merk L’enfant Sauvage, een Spaans merk waar we je op Kindermodeblog al wel eens eerder over verteld hebben. Een merk voor zowel jongens als meisjes dat elk seizoen weer een verrassende collectie biedt. Dit T-shirt van Siem vinden wij ook heel gaaf. De print is simpel, maar de kleuren maken dit T-shirt toch lekker opvallend en speels.

Siem draagt zijn shirtje met een army kleur bomber van de Zara – musthave – wat de totale look een stoere uitstraling geeft! De bomer, die zowel als jas als vest gedragen kan worden past qua kleurtint goed bij het T-shirt. Een gave destroy jeans eronder en Siem is ready to have some fun! Wat vind jij van deze look?

Je kunt het T-shirt shoppen via deze link

_63A7317

_63A7259

_63A7228

_63A7256

_63A7219

Klik hier om naar de webshop van L’enfan Sauvage te gaan

Wat vind jij van deze outfit van Siem?

Foto’s door Alina Krasieva Photography

Tags: , , , ,

Plaats een reactie