SCOTCH & SODA | OUTFIT RAYAN


Ik wil graag de gave outfit van Rayan met jullie delen! Zowel zijn broek als trui zijn van Scotch & Soda en ik wil je laten zien dat je verschillende items in dezelfde kleur prima met elkaar kunt combineren en dat het echt niet saai hoeft te zijn!¬†Stiekem ook best makkelijk als je ‘s ochtends haast hebt ūüėČ Toch? Over truien van Scotch & Soda gesproken, het is niet normaal hoeveel leuke exemplaren er in de nieuwe collectie zitten! Heb je ze al allemaal gezien? En hangt er al eentje in de kast? Ik vind deze blauwe¬†wel wat aparts hebben, bekijk de print maar eens echt goed. Toch geen standaard printje, en de de kleuren vind ik ook erg mooi. De broek is nog wat ruim, maar daar groeit Rayan¬†vanzelf in. Wat vinden jullie van zijn Scotch outfit? Combinatie tip: draag deze trui ook op een hele lichte jeans! Have fun!

Je kunt via deze link Scotch shoppen

_63A4703

_63A4717

_63A4782

_63A4714

_63A4698

_63A4766
Klik hier om Scotch te shoppen

Wat vinden jullie van deze trui?

Foto’s door Alina Krasieva