NAME IT | OUTFIT FÉ


Een tule rok is en blijft toch echt een favoriet item bij veel meiden! Ook wanneer je dochter al iets ouder is blijft een tule rok super leuk! Zeker omdat je er onwijs veel kanten mee op kunt. Ga je voor een ultieme girly look? Of mix en match je er lekker op los tot een echte stoere rock look?  Fé voelt zich helemaal fijn en blij in haar roze tule rok van Name it! De verschillende lagen stof in poederroze kleur zorgen voor een ”rijk” uiterlijk van de rok en de subtiele goudkleurige elastische taille band maakt de rok helemaal af. Fé draagt haar girly rok met een vrolijke pompom sweater van de Zara, een outfit waarin ze lekker kan dansen, spelen en bewegen! Door de sweater net als Fé in stukje in de rok te dragen valt de rok extra op en geef je de outfit net even iets meer pit! Fé is klaar voor een mooie dag! Have a happy day!

Je kunt via deze link bij Name it shoppen

5A1A9008

5A1A8989-001

5A1A9022

5A1A9017

Klik hier om bij Name it te shoppen

Wat vind jij van de outfit van Fé?

Foto’s door Alina Krasieva Photography

Tags: , , ,

Plaats een reactie