SEM IN STELLA MC CARTNEY KIDS

Nog zo’n mega cool en trendy kinderkledingmerk, Stella McCartney! Met een nieuwe zomercollectie om van te watertanden. Een collectie met een heel divers stijltje met mega drukke items, maar ook met wat rustigere items. Waaronder een grijze sterren jurk en een roze rokje, ik was op slag verliefd, dus je moet zo zéker even kijken.
Vandaag zie je Sem en hij draagt een grijze sweater van Stella op een donkere joggings broek van Mini & Maximus. Als je goed kijkt zie je dat de trui overloopt in kleur, wat een grappig en origineel effect geeft. Dit is gewoon een mega stoere en coole sweater! Vind je niet?

Klik hier voor meer shopping details

SEMoude 230

SEMoude 244

SEMoude 204
Klik hier om deze trui te shoppen

OF klik hier voor de collectie van Stella McCartney

Wat vind jij van deze trui?

Tags:

Plaats een reactie