LITTLE BUDS | OUTFIT MCKENZIE


Door Rosan:

Mckenzie wordt regelmatig door haar vader en mij betiteld als onze prinses. Maar eigenlijk klopt dit niet helemaal, althans mijn associatie met prinsessen is toch poezelige jurkjes, met vooral roze en glitters. Mckenzie is in mijn ogen dan meer een rock&roll prinses, want stoere outfits vind ik eigenlijk veel beter bij haar passen dan zoete, romantische jurkjes. Ik vind kleuren als zwart, wit en grijs dan ook echt heel gaaf bij haar staan.

De outfit van vandaag is een stoer zwart wit jurkje van Little Buds. En geen rock&roll zonder leren jas toch? Ik ben zo blij dat we de winterjas inmiddels in de kast kunnen laten, want deze leren jas van River Island heeft ze voor haar verjaardag gehad in maart en ik kon echt niet wachten tot ze ‘m aan kon. En voor het leuke detail, toch nog een zacht roze legging erbij.

Overigens was de rock&roll prinses vandaag niet zo gecharmeerd van de paparazzi, dus totaal niet opvoedkundig verantwoord was er een beloning nodig in de vorm van een Nijntje koekje 😉

Je kunt het jurkje hier shoppen

IMG_1129

IMG_1130

IMG_1134

IMG_1139

Klik hier om het jurkje te shoppen

Wat vind jij van dit jurkje?

Tags: ,

Plaats een reactie