UNE FILLE # TODAY I AM | OUTFIT FÉ


We willen graag een nieuw kindermode merk met jullie delen! Une Fille # Today I am is een Frans modemerk speciaal gericht op de wat oudere meiden! De zomercollectie van Une Fille bestaat uit items helemaal volgens de laatste fashion trends vertaald naar draagbare mode. Hippe meidenkleding met klassieke Parijse look! Tijdloos, modern en zeker niet kinderachtig! Van bohémien tot sporty en casual items, het is allemaal terug te vinden in de eerste collectie van het merk! Fé draagt vandaag klassieke blazer met een super hip all over printje! Door het gebruik van verschillende kleuren en texturen in het printje krijgt de blazer een jonge en hippe uitstraling. Wij hebben het jasje bij Fé gecombineerd op een lichte bleached jeans en top van de Zara. Een fijne casual zomer look die er helemaal trendy uitziet. Fé is ready to go! Have a fashionable day!

Je kunt Une Fille shoppen via deze link

5A1A8803

5A1A8904

5A1A8850

5A1A8826

5A1A8918

5A1A8861

Klik hier om Une Fille te shoppen

Wat vind jij van dit meiden merk?

Foto’s door Alina Krasieva Photography

Plaats een reactie