NINNI VI | OUTFIT FÉ


Fé is klaar voor een sportieve dag! Sweatpants kan je bij ieder kind wel terug vinden in de kledingkast, ze zijn perfect voor een sportieve look en ze zitten ook nog eens heel erg fijn! Van printjes tot uni’s, van lang tot kort, ze zijn zelfs te vinden in een klassiekere pantalon fit! Fé draagt een mooi grijs gemêleerd exemplaar van Ninni Vi. Gemaakt van een fijne dunne stof die super zacht aanvoelt en een mooi aansluitende fit. Op alle details is gelet, een fijne hoge tailleband en de knal gele bies aan de zijkant van de broek zorgt voor een extra knal effect. We hebben de sweatpants bij Fé gecombineerd met een vrolijk T-shirt van de Zara met glinsterend pailletten detail. Een paar hippe sneakers eronder en Fé is klaar voor een mooie dag in haar supercoole outfit! Have a happy day!

Je kunt via deze link naar de website van Ninni Vi

5A1A8675

5A1A8740

5A1A8713

5A1A8776

5A1A8771

5A1A8759

Klik hier om naar de website van Ninni Vi te gaan 

Wat vind jij van de outfit van Fé?

Foto’s door Alina Krasieva Photography

Tags:

Plaats een reactie