NOA IN NINNI VI


Van een volger kreeg ik een paar geweldige foto’s toegestuurd die zó leuk zijn dat ik ze graag even met je wil delen. Het is mooie Noa in de nieuwe zomercollectie van Ninni Vi.  Ninni Vi is hét Nederlandse kinderkleding merk voor trendy en sportieve meiden. Typerend voor Ninni Vi is de basic maar toch ook uitdagende uitstraling. Stoer en vooral sportief. De collectie van Ninni Vi is bovendien heel kleurrijk en de stoffen voelen heerlijk zacht. Noa is een echte Ninni Vi fan en deelt hier haar nieuwe looks!

Klik hier voor meer Ninni Vi
image (78)

image (79)

image (80)

image (77)

Klik hier om Ninni Vi te shoppen

Wat vind jij van de nieuwe Ninni Vi collectie?

Tags: ,

0 Reacties

  • door Marjan S
    Posted 10 maart 2014 15:37 0Likes

    Super dat NV! Hebben jullie Petitbo al in de picture? Geweldig merk, dochterlief (7) is er gek op!

Plaats een reactie