NINNI VI NIEUWE ZOMER COLLECTIE 2015


Ladies, zitten jullie er klaar voor? Morgen is het zover! Voor veel moeders reden voor een feestje. Want stipt om 9 uur s’ ochtends gaat de verkoop van Ninni Vi van start. De collectie van dit razend populaire kinderkleding merk vliegt meestal als warme broodjes over de toonbank. Laat dit moment dus niet onopgemerkt aan je voorbij gaan.

De nieuwe zomercollectie van Ninni Vi ziet er – zoals we inmiddels gewend zijn- weer heel vrolijk, hip en comfortabel uit. Alles in knalkleurtjes, alles met een mooi vallende slanke snit. Opvallend in de nieuwe collectie zijn ook de vele grijstinten, wat Ninni Vi een tikkeltje stoerder maakt dan voorheen. Maar in combinatie met de vele pastel tinten – dé trend van deze zomer- ziet de gehele collectie er fris en kleurrijk uit. De kleding van Ninni Vi heeft een zeer sportieve look en feel, maar is toch heel gekleed. Perfect voor elke dag in de week, 7 dagen per week! En meiden zijn er dol op! Maar ook coole boys kunnen vanaf morgen goed slagen bij het coole en sportieve broertje Mortenz. Okey lieve mama’s, nog 1 nachtje slapen! Houden jullie het nog even vol?

Klik hier voor de verkooppunten van Ninni Vi OF hier voor Mortenz

_MG_7399 10x15 _MG_9261

ninni vi 2015
Bekijk hier de verkooppunten van Ninni Vi OF hier die van Mortenz

Ga jij morgen Ninni Vi shoppen?