IGLO + INDI | OUTFIT NANNA


Eén van die geweldige upcoming kinderkleding merken is het Scandinavische kindermodemerk Iglo + Indi ! Brutaal, creatief én uniek! En daar wil ik graag nog even ‘super zacht’ aan toevoegen. Je voelt echt als je de kleding in je handen hebt, dat het zacht en comfortabel materiaal is. En een deel van de collectie is organisch, zoals het pak dat Nanna hier draagt! Het shirtje en de broek die ze draagt zijn heel licht grijs / beige van kleur en hebben een lieve panda print! Je kunt dit shirt en de broek natuurlijk ook heel anders combineren en los van elkaar, maar ik dacht, ik laat het je alvast even als geheel zien! En een groot deel van deze organische lijn van Iglo + Indi is unisex en dat is stiekem best wel handig, met doorgeven / ruilen of doorverkopen. Toch mama’s ?! Nanna voelt zich kiplekker in dit pak en is klaar voor het weekend! Jullie ook? Gaan jullie nog wat leuks doen dit weekend?

Via deze link surf je naar de webshop van Iglo + Indi

17klein

11

12klein

13klein

15klein

18klein
Klik hier om te shoppen bij Iglo + Indi

Wat vinden jullie van dit merk en het pak van Nanna?

Foto’s door Jamie Snoeck