CURLY HAIR DON’T CARE | OLIVIA


Door : Yvon

Een ontzettende flinke bos met krullen heeft Olivia. Dit had ik niet verwacht toen ze werd geboren…
Olivia werd geboren met heel veel zwarte haartjes. De afgelopen twee jaar heeft Olivia bijna alle kleuren gehad, van zwart, naar bruin, naar rossig en nu blond. Ojaaa en van stijl naar een flinke bos met krullen. Hoe bizar?!

Inmiddels heb ik Olivia al 4x geknipt (yep zelf). Met een originele kappers schaar ūüėČ . Met krullen valt het namelijk toch niet op als het net niet recht geknipt is.

Maar goed, die flinke bos met krullen vergt wel wat tijd na ieder slaapje.
‘s Ochtends is Olivia net een verstrooide professor¬†en moet ik echt het een en ander eraan doen om¬†er iets leuks van te maken.

Mijn ritueel:
РHet haar flink nat sprayen met water of een toiletwater speciaal voor het haar
– Het haar goed uitkammen
– Een leuk haarspeldje of elastiekje erin en klaar

Regelmatig krijg ik de vraag waar ik de haarspeldjes van Olivia heb gekocht. Bij deze, ik heb ze geshopt bij haarspeldjes.com. Een site vol haarspeldjes om hebberig van te worden. Van bloemen, tot strikjes en van hip tot heel chique. Voor ieder wat wils!
De kwaliteit is heel erg mooi. Ze maken gebruik van stevige en mooie stoffen in diverse kleuren en prints. Daarnaast zijn ze ook nog eens echt betaalbaar vind ik. Voor mij een must, aangezien er hier en daar wel eens een mooie strik zoek raakt.

Gelukkig vindt Olivia het tot nu toe prima als ik aan haar haren zit, alles mag! Dus daar maakt mama flink gebruik van!

Je kunt hier klikken om de haarspeldjes te shoppen

haarspeldjes Olivia

haarspeldjes Olivia

haarspeldjes Olivia

haarspeldjes Olivia

Klik hier om naar haarspeldjes.com te gaan

Hebben jullie ook een vast haar ritueel?

En zijn jullie ook fan van strikjes in het haar?

 

Tags:

Plaats een reactie