POLARN O. PYRET LEGGING| OUTFIT LOIS

Lois draagt vandaag een super toffe legging waarin ze heerlijk kan spelen. Wij zijn dol op streepjes broeken – dat weet je – dus toen wij dit exemplaar zagen hangen bij Polarn O. Pyret mét coole kniestukken waren we direct in love!! En wat altijd zo prettig is van Polarn O. Pyret is dat je een groot gedeelte van de collectie voor zowel een jongen als een meisje kunt aanschaffen. Unisex it is! Dit broekje is een legging, maar valt wat ruim dus kan zeker ook door een jongen als een broekje gedragen worden.
Lois is klaar voor een heerlijke speeldag en draagt dit broekje met een shirtje van Minimize met glinsters en ruffles. Dat maakt deze stoere outfit toch girly! Het leren jasje van Goosecraft is natuurlijk ook unisex en wauw, wat staat ‘t haar cool. Go Lois! Have fun today….!

Via deze link kun je de legging shoppen

_63A9668

_63A9676

_63A9525

_63A9647

_63A9623

_63A9655

_63A9492

Klik hier om Polarn o. Pyret te shoppen

Wat vind jij van deze outfit?

Foto’s door Alina Krasieva

Plaats een reactie