NIEUWE ZOMERCOLLECTIE ’16 LE BIG | NANNA IN SUPERLEUKE JURK


Dat blije gezichtje van Nanna is er natuurlijk niet voor niks! Uitkijkend naar de eenden en de boten, wachtend op een vriendinnetje in een te gekke jurk om daarna samen iets gezelligs te gaan doen. Daar zou ik ook gelukkig van worden! Nanna draagt een jurk van Le Big uit de nieuwe zomercollectie samen met een zonnig vestje van hetzelfde merk. De kleur geel gaan we veel zien deze zomer! Heeft jouw dochter al iets leuks in deze kleur in de kast?
De te gekke kleurrijke zomer collectie van Le Big is weer een walhalla voor wie van vrolijkheid én van kleur houdt. Of je nu sokken aanschaft, een t-shirt of een rok, alles kan samen maar ook de creatieven onder ons kunnen weer lekker mixen en matchen. De jurk is ook verkrijgbaar in fluor roze en het vestje in nog 3 andere kleuren! Voor ieder wat wils!! En uiteraard is er nog veel meer leuks….En voor wie van koopjes houdt, er is ook nog wintercollectie in de sale. Have a funny and fabulous day!

Via deze link kun je bij Le Big shoppen

_63A3980

_63A4034

_63A3982

_63A4048

_63A4109

_63A4101

_63A4021

_63A4000

_63A4025

Klik hier om Le Big te shoppen

Vind jij de nieuwe zomercollectie van Le Big ook zo te gek?

 

Foto’s door Alina Krasieva

Plaats een reactie