NANNA IN LITTLE PIECES EN HAASMAAKT

Eén van de leukste dingen om voor Kindermodeblog te doen vind ik het werken met de kindjes. Wat doe je dus op de enerlaatste dag van het jaar? Juist ja! Lekker veel stylen en fotograferen. [lees: creatief bezig zijn en veel lol maken]  Nanna draagt hier een super girly en feestelijk rokje van Little Pieces met een shirtje erop van Haasmaakt. Bij dit rokje is het echt wel even goed bedenken welke maillot je erbij combineert. Maar de maillot van Le Big met een fijn gekleurd spikkeltje erin kleurt er perfect bij. Het ballonrokje van Little Pieces is van de feestcollectie, maar zeg nou zelf, meisjes hebben toch altijd zin in feest?

Klik hier voor meer details van de rok

DSC_0412

polkmKlik hier om het rokje te shoppen

Wat vind jij van deze outfit?

Tags: ,

Plaats een reactie