NINNI VI | ROKJE PHILEINE


Phileine helemaal blij in haar nieuwe rokje van Ninni Vi! En in deze supercoole outfit kan ze heerlijk gaan spelen met haar vriendinnen. Wat is dit een te gekke look en wat kun je toch gelukkig worden van die merken waar je alles mee kunt mixen en matchen. Sportief en stoer en toch zo meisjesachtig. Niet alleen ik maar ook een heleboel andere moeders moeten van Ninni Vi hebberig worden. Alles is zo vrolijk! Leggings, shirtjes, rokjes en ga zo maar door. Ninni Vi is razend populair in Nederland en er zijn een heleboel moeders die naar vandaag hebben uitgekeken. Is deze naam nieuw voor jou? Hoe leuk is het dan om deze toe te voegen aan je lijstje ‘leuk voor de kast van mijn dochter’! Inspiratie nodig? Dan staat er genoeg op hun site en kun je bekijken of er een winkel in de buurt is die het verkoopt. Phileine draagt het rokje van Ninni Vi (one of my favorites;-)) met een cool shirt van Bellerose. Get inspired!

Via deze link kun je de site van Ninni Vi bekijken

_63A2701

_63A2566

_63A2583

_63A2618

_63A2647

_63A2703

Klik hier om Ninni Vi te bekijken

 

Was jij al bekend met het kindermodemerk Ninni Vi?

 

Foto’s door Alina Krasieva

 

 

Plaats een reactie