SPROET & SPROUT | OUTFIT AIMEE


Door Sophary:

Ondanks dat mijn favo lijst eigenlijk veel te lang wordt, kom ik wel steeds terug op een aantal merken waar ik definitely ieder seizoen items van moet hebben. Dat zijn dan bijvoorbeeld Mini Rodini, Bobo Choses, Bang Bang Copenhagen en Molo. Deze buitenlandse merken zijn natuurlijk internationaal bekend onder de mama’s die houden van drukke en aparte prints.

Maar ieder seizoen moet ik ook items hebben die gewoon van Hollandse bodem komen. Ik ben groot fan van Graylabel en Sproet en Sprout. Zij hebben ieder seizoen super mooie basics die ik perfect en oneindig kan combineren met al die drukke prints van al die andere kledingmerken.

Maar vandaag kies ik voor Dutch on Dutch, dus Graylabel op Sproet en Sprout. De roze salopette is echt om verliefd op te worden – hadden ze die ook maar mijn maat ;-). Die heb ik gecombineerd met een coole sweater. De streepjes sweater maakt de outfit super stoer.

Via deze link kun je shoppen bij Sproet & Sprout

DSC_1268 (2)

DSC_1294

DSC_1313

DSC_1314

DSC_1303

Shop hier bij Sproet & Sprout

Wat vind jij van deze outfit?!

Tags: ,

Plaats een reactie