WEBSHOP TIP| LUBLUE

Ik wil jullie heel graag een hele leuke nieuwe webshop tippen! Bij deze te gekke nieuwe kinderkleding webshop vind je namelijk hele bijzondere items, die je niet overal ziet. En dat is en blijft toch wel een dingetje. We willen allemaal graag unieke kinderkleding, waarin je het gevoel hebt een beetje bijzonder te zijn. Dus… voor iedereen die houdt van zacht, aaibaar, lief, schattig, origineel en nét even anders: lees en kijk snel even verder!

Want toen ik na een rondje surfen en struinen op het wereld wijde web bij LuBlue belandde, werd ik op slag verliefd op deze roest bruine rok! En op nog veel meer trouwens….wordt vervolgt 😉  Bij deze te leuke webshop is geen plek voor veel en overdaad. En of je nu op zoek bent naar kinderkleding, tasjes, sokjes of een kettinkje, alles lijkt afkomstig van kleine ontwerpers. Het zijn mooie schatten die je er ontdekt! De supergave rok van Daila is van het merk Bene Bene (is trouwens geen klein merk;-)) en komt weer uit Korea! Hoe internationaal wil je gaan! Anyway ladies hij is nu ook nog in de sale en er zijn nog een paar laatste maatjes. Op = op is hierbij toch wel op z’n plaats. Je kunt deze rok op talloze manieren combineren. Daila draagt ‘m met een fijne sweater van Little Pieces en kan heerlijk spelen en bewegen in deze outfit! Wat vind jij van deze rok? En wat vind je van de webshop LuBlue? Kijk en oordeel zelf, en laat ons even weten of jij er ook zo blij van wordt. Have fun!

Via deze link kun je de rok direct shoppen bij Lublue

_63A1128 - kopie

_63A1141-001

_63A1210 - kopie

_63A1190 - kopie (2)

_63A1213 - kopie (2)

_63A1154 - kopie (3)

_63A1225

_63A1231 - kopie

_63A1263-001

_63A1274 - kopie

Klik hier om te shoppen bij LuBlue

Wat vind jij van deze outfit?

Foto’s door Alina Krasieva

Plaats een reactie