PANTERPRINTJE | OUTFIT AIMEE

Door Sophary:

Daar is de winter dan eindelijk. De koude temperaturen zorgen voor een echt winters gevoel. En bij een winter horen ook al die kinderkuurtjes – snotneusjes , allerlei soorten griepjes en hoestjes, droge huid en ga zo maar door. Pfff, en dat zorgt weer voor nachtelijke avontuurtjes met die kleine kids. Van mij mag de zomer weer aantreden hoor. En vooral nu al die nieuwe zomercollecties worden gelanceerd. Maar voordat het zover is, ‘genieten’ we nog maar even van deze koude dagen ;-).

Ik ben helemaal into printjes en bijvoorkeur tijgerprintjes. Ik ben groot fan van de tijgerprintjes van MarMar Copenhangen. De stofjes zijn mooi en ze hebben in hun basiscollectie altijd de tijgerprint – van rompertjes, shirtjes, leggings en jurkjes. Vandaag heeft Aimee de legging aan met een sweater van Hello Apparel. Om de outfit girly te maken, is deze outfit afgestyled met een roze muts en sjaal.

Via deze link kun je de legging shoppen bij MarMar Copenhagen

DSC_1321
DSC_1327
DSC_1329
DSC_1331
DSC_1353
DSC_1318

Shop hier de legging bij MarMar Copenhagen

Wat vind jij van deze look?!

Tags:

Plaats een reactie