SKIKLEDING VOOR JONGENS BIJ OTTO.NL


Alle hippe skikleding voor jongens verenig u! En ja, waar dan? Nou bij Otto dus. Pak een kopje thee, laptopje open en ga rustig even op zoek naar die hippe skibroek of warme ski jas voor je zoon. Hoeveel moeders sleuren niet met die jonge ‘gasten’ sportzaken af op zoek naar de goeie skikleding. En heel veel moeders weten ook dat heel veel van die jongens echt niet van deze tijdsbesteding houden. Skibroeken passen in te nauwe hokjes en te warme winkels. Met een rode gloed op de wangen en het zweet op hun voorhoofd willen ze maar één ding en dat is naar huis. Gezellig dagje shoppen wordt dat…. Nou die ellende gaan we dus niet doen. Neem van ons aan dat dit een stuk gezelliger wordt. Doe zelf je voorselectie bij Otto, en schuif dat onder de neus van je zoon, en daar is de oplossing om je ontspannen voor te bereiden op een leuke winterse vakantie. Want sneeuw gaat er vallen in de bergen, met of zonder hulp van de sneeuw kanon. Heb je nog een kleinere kerel rondlopen dan hoef je helemaal geen mening te vragen of het modisch verantwoord is. Dan is het vooral van belang dat ze warm blijven en daar hebben ze bij de selectie bij Otto ook aan gedacht. Ze hebben namelijk van die handige broeken met bretels en een hogere rug zodat je ze niet als ijsklompjes na het sleeën hoeft uit te pakken. En voor de peuters hebben we een heel skipak gespot. Alles ingepakt en lekker warm want er is niks ergers dan denken dat je peuter of baby het te koud heeft en dat gebeurt snel als ze stil zitten in de ijzige kou.Het pak is dus ook heel handig zonder dat je per se sneeuw ziet. Al nieuwsgierig naar de geselecteerde merken skikleding van Otto? Oh ja, er is nu ook Sale 😉

Via deze link kun je skikleding shoppen

 

Screenshots1

Tags: , , ,

Plaats een reactie