EFFICIËNT SHOPPEN BIJ OTTO.NL


Niet alleen bij kleine exclusieve webshops kun je te gekke items scoren, ook bij de online warenhuizen vind je vaak de leukste merken. En, bijkomend voordeel is dat je zoveel merken op één adres shopt. Je hoeft dus niet steeds heen en weer te surfen op zoek naar de leukste items voor jouw kids! Één van die online warenhuizen is Otto.nl. Op Otto.nl shop je de leukste merken als Name it, Adidas, Nike en Timberland! Bij Otto shop je ook nog eens lekker overzichtelijk, ze hebben zelfs een super makkelijke budget pagina waar je bijvoorbeeld truien en sweaters onder de €20,- of jassen onder de €35,- shopt! Leuk extraatje: met de speciale actie code wordt je bestelling gratis verzonden! (actiecode: 83837)

Nieuwe collectie
Net als bij vele andere shops beginnen ook bij Otto de nieuwe collecties binnen te stromen. Wat ons opviel waren de super leuke, aparte, gekke & vrolijke leggings die voorbij kwamen! Met een legging fleur je een basic outfit makkelijk op, een hippe legging is dus een echte musthave voor jou en je kids!

Make a statement
In de boys collectie vind je bij Otto een aantal super gave statement sweaters! Lekkere felle kleurtjes en vrolijke prints en teksten. Combineer met een stoere jeans en een paar sneakers en: succes bij je kids gegarandeerd!

make a statement

Next!
Een merkje dat tijdens ons surfrondje op otto.nl in het oog sprong is Next! Een super leuk merk met mooie basics en aantal te gekke, opvallende items én hippe schoenen. Vooral de super comfy sweatpants die nu natuurlijk super hip zijn, zijn goed vertegenwoordigd in de collectie van Next! We hebben hieronder onze toppers van deze collectie nog even op een rijtje gezet! Niet onbelangrijk: Next is nog heel betaalbaar ook! Laat je inspireren..

NEXT NEXT NEXTNEXT

Klik hier om naar Otto.nl te gaan

Ben jij ook zo enthousiast over Otto.nl?  

Tags: ,

Plaats een reactie