MEISJESSCHOENEN BIJ OTTO.NL


Kinderschoenen kopen is niet altijd makkelijk. Schoenen moeten aan zoveel eisen voldoen; ze moeten lekker zitten, goed voor de voetjes van je kleintje zijn, makkelijk aan en uit gaan en het liefst natuurlijk ook een beetje hip en trendy zijn. Zowel online als offline is er zoveel keus in kinderschoenen, wat het kiezen er natuurlijk niet gemakkelijker op maakt. Daarom hebben wij vandaag op otto.nl een aantal toffe meisjesschoenen bij elkaar gezocht voor je, om het kiezen iets makkelijker te maken. Alhoewel, wij vinden ze alle vijf te gek, dus écht makkelijk kiezen is het nog steeds niet.

Lentekriebels

Met dat heerlijke zonnetje van de afgelopen dagen is het natuurlijk weer tijd voor een lekker zomers schoentje. Voor sandaaltjes op slippers is het natuurlijk nog te koud, maar instappers, sneakers of enkellaarsjes in mooie lichte kleuren of juist en lekker fel kleurtje of printje, geven je lente-outfit net dat extra zomerse tintje. Als eerste kozen we voor een toffe, felgekleurde Nike sneaker, sportief en trendy en natuurlijk super comfortabel. Verder vonden we twee enkellaarsjes die ons een echt zomers gevoel gaven. Allereerst een paar veterlaarsjes in een mooie grijsblauwe tint en nog een paar makkelijke ritslaarsjes met een schattige kanten afwerking, super stoer in combinatie met een rafelige, lichte jeans. In het kader van makkelijk aan te trekken vonden we nog een paar instappers met sterren en streepjes print. Helemaal in lijn met de laatste zwart-wit trend. Tot slot kregen we echte zomerkriebels van de veterschoentjes met bloemenprint. Misschien iets minder makkelijk aan te trekken, maar echt onmisbaar als super hippe lenteschoen! Krijg jij ook lentekriebels van deze hippe meisjesschoenen? Je shopt nog veel meer leuke meisjesschoenen op otto.nl.

Klik hier voor meisjesschoenen op otto.nl

 otto.nl

Schermafbeelding 2015-03-12 om 13.46.00 Schermafbeelding 2015-03-12 om 13.47.21 Schermafbeelding 2015-03-12 om 13.47.00 Schermafbeelding 2015-03-12 om 13.46.34

Tags: ,