DÉ PERFECTE JAS VAN MCKENZIE


Door Rosan:

Soms heb je dat wel eens, dat ene kledingstuk waarvan je denkt: die moet ik hebben. En dan ben je best bereid om daar wat meer moeite voor te doen. Dat overkwam mij ook, alleen heb ik voor dit kledingstuk van Mckenzie wel heel wat toeren uitgehaald!

Het begon toen ik een dagje in Maastricht was en einde middag nog even de Mexx store binnen schoot. Daar zag ik in het rek een te stoere panterprint jas. Ik had ‘m in mijn handen en dacht: wauw, deze zou Mckenzie echt te gek staan! De dame van de winkel liep langs om te melden dat ze over 5 minuten zouden sluiten. Dus zonder na te denken hing ik de jas weer in het rek. Terug in de trein kon ik alleen nog maar aan die jas denken… Maar als fervent online shopper dacht ik direct: die ga ik opzoeken. Wat denk je?! Nergens online te vinden! Inmiddels was die jas een missie geworden… ik MOEST ‘m hebben! Maastricht gebeld of ze ‘m niet wilde opsturen… maar helaas. Wel wees ze me er op dat er in Haarlem ook een Mexx store was. Ik bellen en jawel … daar hadden ze er nog een hangen. Het was vlak voor kerst dus ik zou ‘m pas een week later kunnen halen. Geen probleem zei de dame, we hangen m wel apart. En zo van Maastricht, via Haarlem…dan toch beland aan onze kapstok in Zaandam! En oooooh wat staat ie leuk! 🙂

Deze jas is helaas online onvindbaar, maar toch zin om verder te shoppen?

Bekijk via deze link onze webshops-pagina

IMG_0935

IMG_0942

 

IMG_0946
Klik hier om verder te shoppen

Wat vind jij van McKenzie d’r outfit?

Tags: ,

Plaats een reactie