WEBSHOPTIP | HEEL VÉÉL HAARSPELDJES


Ik weet nog heel goed dat ik enorm had uitgekeken om voor de eerste keer bij Doutzen haarspeldjes in te doen. Vanaf dat moment was ze nóg meer meisje en oooh, wat zag ze er schattig uit. Ik denk dat alle meisjes mama’s dat eerste moment wel herkennen?

Wij hebben een webshop tip voor jullie!

Bij de online shop haarspeldjes.com bevind je je in een snoepjes winkel wat betreft alles wat je kunt bedenken voor de haren van je dochter. Of het nou een diadeem is voor een bruiloft met een klassiek bloemetje, een stoffen clipje met een beestje, strikjes, speldjes en elastiekje met printjes, vlindertjes, in alle kleuren. Echt alles is er te krijgen.

Wat is het heerlijk om gewoon speldjes en haar gadgets te kunnen vinden op één website en meteen met deze accessoires je dochter te kunnen stylen zoals je dat in je hoofd hebt. Wij weten dat alle leuke stenen winkels die er zijn voor kinderen en waar je nu en dan een verdwaald speldje of haarbandje ziet hangen al een verademing kan zijn, maar dit is toch fijner. Het is een walhalla voor diegene die van de extraatjes houden. Wat is er nou snoeziger dan zo’n klein babyplukje haar in een klein speldje of een toffe haarband?  Ben je al nieuwsgierig genoeg en wil je weten waarom wij zo enthousiast zijn?

Via deze link kun je direct bij haarspeldjes.com shoppen

 

grijs-haarbandje-met-strik-0-4-jr haarspeldje-met-leren-strik-goud haarspeldje-zebra haarspeldje-panterprint-bruin-met-strik haarspeldje-panterprint-zwart-met-strik camel-haarbandje-met-strik-0-4-jr

 

 

 

 

Klik hier om haarspeldjes te shoppen

 

Wat draagt jouw dochter in d’r haartjes?

 

Plaats een reactie