5X COOLE SCANDINAVIAN BRANDS


Een aantal van de allerleukste merkjes komen bij onze Noorderburen vandaan, namelijk uit Scandinavië. Denk maar eens aan Bang Bang Copenhagen of Soft Gallery. Als we op zoek zijn naar gave nieuwe, upcoming brands dan sporen we ook altijd even wat Scandinavische sites af, en met een super leuk resultaat dit keer! Wij presenteren jullie, 5 geweldige brands uit Scandinavië! Kende jij deze merkjes al? Welke vind je het leukst?

#1 MINI A TURE bestaat al sinds 2001 maar begint nu echt de wereld te veroveren. Praktisch en comfortabel maar super stijlvol en trendy!

mini a ture

#2 New Generals. Organische, duurzame kleding die ook nog eens super cool is. New General noemt dat: Ethicool!

new general new generals

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

#3 Phister & Philina is stoer en soms een beetje quirky, maar dat vinden wij nou juist zo leuk!

Schermafbeelding 2015-12-23 om 21.53.49

#4 Little Remix hebben jullie vast al eens voorbij zien komen op Kindermodeblog. Maar wij vonden dat deze topper toch in het rijtje van upcoming merken thuis hoorde, gewoon omdat het zo’n gaaf merk is en we ‘t steeds meer beginnen te zien in Nederland!

little remix

#5 Milibe Copenhagen bestaat al sinds 2002, maar is nog relatief onbekend in Nederland. Maar daar begint verandering in te komen, Milibe verovert stukje bij beetje de rest van Europa!

milibe copenhagen

Welke van deze merkjes vind jij het leukst? Laat het ons weten via een reactie hieronder of op de Kindermodeblog-Facebook

Tags:

Plaats een reactie