5X UPCOMING BRANDS


Het zoeken naar nieuwe, veelbelovende merken is één van onze favoriete bezigheden bij Kindermodeblog. Zowel online als op binnen- en buitenlandse modebeurzen zijn we altijd op zoek naar de leukste en vaak nog onbekende merken om jullie mee te inspireren. Er zijn zo ontzettend veel leuke merkjes te vinden, en het selecteren van de merken voor deze blog was dan ook niet makkelijk, maar het is gelukt! Hieronder onze 5 favoriete upcoming brands van dit moment.. Welke van deze 5 vind jij het leukst? Of heb je nog een andere favoriet die hier niet tussen staat?

#1. Wakamono
Wakamono is ontstaan uit een Deens/Turkse samenwerking, maar haalt haar inspiratie vooral uit de Japanse filosofie over eenvoud en respect voor natuurlijke objecten. Het resultaat is een super toffe organische (!) en voornamelijk unisex collectie ontworpen met de speelsheid van kinderen in het achterhoofd en bij uitstek geschikt om te mixen & matchen.

wakamono

#2. Bla Bla Monkey
Bedacht en ontworpen in Frankrijk, geproduceerd in Portugal. Bla Bla Monkey is milieubewust en maatschappelijk verantwoord, maar bovenal gewoon ‘fun’! Een funky printje of een gek detail, daaraan herken je dit toffe merk!

blabla

#3. Pinata Pum
Dit merkje uit Barcelona is helemaal gericht op de fantasiewereld van kinderen. Iedere nieuwe collectie draait weer om een nieuw verhaal. Denk bijvoorbeeld aan ‘de Jungle’, ‘Alaska’ of ‘Vakantie’. Deze zomer was het thema Jungle; Mama blij, kids blij!

pinata

#4. Small Rags
Urban, Hip en DIY zijn keywords die passen bij Small Rags. Zoals ze zelf zeggen: bij Small Rags shop je kleding die een soort ‘handmade’ stijl uitstraalt, zonder dat je zelf uren achter de naaimachine hoeft te kruipen. Super cool en uniek dus..

2014-06-11-UTOFT_SMALLRAGS12762

#5. Gardner & the Gang
Dit merk zie je al wat langer voorbij komen op Kindermodeblog, maar Gardner groeit snel en wordt alleen maar leuker en leuker! Cool, comfortabel, edgy en super geschikt om in te spelen; dat is Gardner in een notendop!

gardner

Welke van deze 5 is jouw favoriet? En kennen jullie nog upcoming brands die niet in dit lijstje staan? Deel ze met ons en de andere Kindermodeblog lezeressen via Facebook of een reactie hieronder. Wij zijn benieuwd… 

Tags: , , , ,