DE 2 KERSTOUTFITS VAN JUUL


Door gastblogger Frederique:

Het is de tijd van het jaar; familie & vrienden, eten & drinken, cadeautjes, lampjes, rendieren, kerstballen, engelenhaar, dennentakken en …glitters! Al een tijdje was ik opzoek naar een leuke kerstoutfit voor Juul. Maar voordat ik daar meer over vertel moet ik iets opbiechten…

Ik durf het bijna niet te zeggen maar ik heb dit jaar voor het eerst in mijn leven een kerstboom thuis. Al van jongs af aan gaan wij ieder jaar met het gezin tijdens de kerstdagen naar de sneeuw en ja waarom zou je een kerstboom zetten als je tijdens de feestdagen helemaal niet thuis bent?

De laatste 2 jaar zijn we zonder kinderen op wintersport gegaan maar dit jaar hebben we besloten thuis te blijven. Direct na het vertrek van onze goedheilig man zag ik mijn kans schoon om het hele huis kerst-klaar te maken. Omdat we besloten hadden nog een jaartje te wachten met een kerstboom i.v.m. Tibeau, heb ik gekozen voor ander decoratiemateriaal als dennen- en houten takken met veel ballen, leuke hertjes en andere accessoires en natuurlijk heel veel lampjes.  Tot manlief afgelopen zaterdag ineens toch een kerstboom wilde, ’t is toch leuk voor de kinderen zei hij. Inmiddels staat er een mega grote boom in de erker vol met ballen, lampjes en andere prullaria. En ik moet zeggen: het geeft een hoop warmte, gezelligheid en extra sfeer aan deze dagen.

Bij kerst hoort natuurlijk ook een passende outfit. En ja glitters, Juul is soms net een kraai. Herkennen jullie dat ook in je dochters? Alles wat blingt vindt ze prachtig dus deze rok konden we niet in de winkel laten liggen. Een blauw/grijze tutu met pailletjes van ZARA, gecombineerd met een donkerblauwe trui van LISA ROSE met knoopjes aan de achterzijde. Een chique en feestelijke look, ideaal voor de feestdagen zou je zeggen maar wij zijn er nog niet helemaal over uit. We hebben namelijk nog een andere outfit samengesteld. Helpen jullie ons mee kiezen? Bij de tweede look draagt Juul een bordeaux rode tutu met zilveren pailletjes. Het leuke is dat de pailletten los zitten en dus verschuiven wanneer Juul beweegt, dit geeft een extra speels effect. Op het rokje draagt Juul een grijs basic vestje van de ZARA en daaronder een grijze maillot.

Welke look vinden jullie het leukst, laat het ons weten want wij kunnen niet kiezen!

Via deze link kun je shoppen bij Zara

 

unnamed (2) unnamed (3) unnamed unnamed (4) unnamed (7) unnamed (6)

Klik hier om bij Zara te shoppen

Welke van deze twee outfits vind jij het leukst?

Plaats een reactie