LIEFDE VOOR GLITTER EN GLAMOUR


Door: Danielle

De Kerstdagen komen er weer aan. Voor ons een heerlijk moment om naar uit te kijken, aangezien we dit jaar onwijs mogen genieten van twee volle weken vakantie. Dus: quality time met de family. Waar wij eerdere jaren enigszins gestresst de dagen tegemoet gingen, heerst er nu serene rust. We hebben niet eens plannen, om bijna weer onrustig van te worden. Dus tijd genoeg voor lijstjes maken, opruimen en shoppen. Want we hebben dan wel tijd genoeg, we moeten wel een beetje hip rond de Kerstboom zitten. Het liefst zou ik zelf persoonlijk in mijn huispak (knot op de kop en Roy donders kijkend 😉 de aankomende weken doorbrengen, maar daar is dochterlief het niet mee eens. Dit is voor haar juist de uitgelezen tijd om fashionable kleding met glitters, pailletten en tierelantijntjes bij mama door te drukken.

Je snapt dat ik rond deze tijd van het jaar af en toe overstag ga, maar dan moet ik het wel echt heel leuk vinden. En ik moet eerlijk zeggen dat ik de afgelopen weken best goed geslaagd ben. Degenen die mijn blogs al langer lezen weten dat ik de outfits van Sara Lou altijd combineer; een meisjes look met een stoere inslag. Dat heb ik nu weer gedaan. Zo shopte we een heel tof tule rokje en deze combineer ik met een wijde oud roze trui en haar stoere Dr Marten lakboots. In aanloop naar de Kerstdagen helemaal top wat mij betreft. Voor tijdens de Kerstdagen verras ik jullie later nog met welke outfit we hiervoor gescoord hebben. Nog even geduld dus.

Hele fijne fashionable Kerstdagen voor jullie allemaal.

Shop hier de look van Sara Lou. Hoe ziet de Kerstoutfit van jullie kids eruit?

Zara1 Zara5 Zara3 Zara4

Klik hier om naar de webshop van Zara te gaan

Plaats een reactie