SARA LOU IN BLIZZ5 EN ‘NAVY’ ZARA

Door: Danielle

Nu we de oranjefestiviteiten weer achter ons kunnen laten en Bevrijdingsdag uitbundig is gevierd, is het weer even tijd voor rust, reinheid en regelmaat. Dit gaat in onze familie, zoals jullie weten, gepaard met wit bedlinnen en mooie rustige basics. Even ontspannen en rust in en om het huis. Maar om toch nog even heeeel kort terug te komen op Koninginnedag, het was een top-feest! Dit jaar stonden we voor het eerst op een lokale vrijmarkt waar we dozen vol (kinder)kleding hebben verkocht. Sara Lou hielp mee met de verkoop van haar eigen kleding alsof ze nooit anders heeft gedaan. Het is eigenlijk eeuwig zonde en met pijn in mijn hart heb ik bijna al het baby- en kinderspul verkocht, maar wat kan je beter doen dan anderen blij maken met mooie kindermodemerken voor leuke prijsjes. Met als grote winst van de dag – een portemonnee vol met geld om nieuwe kekke kindermode items te kopen. We zijn dit weekend meteen aan de slag gegaan.

Het resultaat is een super stoer licht grijs basic colbertje (jonggingstof) van Blizz5 met daaronder een navy-look shirt van Zara. Uiteraard wilde we daar ook een paar nieuwe patta’s bij, maar zoals jullie in een van mijn eerste blogs konden lezen is het vinden van leuke, hippe en goed passende schoenen voor Sara Lou een van de grootste uitdagingen binnen onze shop-strategie. Het liefst zou ik gaan voor een paar mini-Louboutins, maar dat is slechts een droom. Zoals altijd kwamen we weer uit bij een paar degelijke donkerblauwe suède stappers van Clic! Gelukkig is ze er zelf wel helemaal dol mee. Ze zijn onder andere hier verkrijgbaar. De skinny jeans is verkrijgbaar bij H&M.

Hierbij de look van Sara Lou. Get inspired!

PS: De aankomende weken hoop ik jullie ook te inspireren met een paar looks voor boys. Dus stay tuned op Kindermodeblog!

Bizz5 Zara5

Blizz5 Zara2

Bilzz5 Zara

Blizz5 Zara3
Sara Lou Blizz5
Blizz5 Zara6
Clic schoenen

Shopping2
Sara Lou tijdens de vrijmarkt in de sales business @ Koninginnedag

 

Shopping1

 

0 Reacties

Plaats een reactie