PÜNKTCHEN KOMMA STRICH | MUSTHAVE ROKJE


Na de superleuke blogpost van Rosan dit weekend, willen we graag dit leuke rokje van Jill met jullie delen! Hij is online nu ook in de sale dus dat maakt hem natuurlijk nog aantrekkelijker als je hem vanuit Duitsland wil laten opsturen 😉 Deze rok is gemaakt van duurzaam katoen. Iets wat dit merk garandeert, is ecologisch geproduceerde kledingstukken voor kinderen met een eigen stijl!

Het bloesje van IKKS is van soepele stof en heeft een rits tussen de schouders. Wat zo fijn is aan IKKS is dat ze van die fijne details hebben en goed nadenken over praktische zaken. Het zal niet vaak voorkomen dat je teleurgesteld bent in een gekocht item. Het zachte vest van IKKS is aan twee kanten te dragen. Op de rug van de sterren kant staat ook nog een leuke opdruk.

Mix en match deze leuke items met elkaar en je hebt een toffe, unieke outfit waarin je dochter zeker op zal vallen! Jill is in ieder geval klaar voor een nieuwe dag vol avontuur! Get inspired!

Via deze link kun je Pünktchen Komma Strich shoppen

_63A0562

_63A0617

_63A0497

_63A0489

_63A0517

Klik hier om Pünktchen Komma Strich te shoppen

 

Wat vind jij van deze outfit?

 

Foto’s door Alina Krasieva

Plaats een reactie