DE OUTFIT VAN NILA


Door: Sanne

Soms stuit je op een item waardoor je opslag verliefd raakt. Een item dat makkelijk te combineren is en de andere kleding stukken net dat beetje extra geeft. Al eerder hebben we kunnen lezen op Kindermodeblog dat denim, de trend is van aankomend seizoen. En laat dit nieuwe item nou net van denim zijn. Al nieuwsgierig?

Ik heb het over het te leuke denim gilet van Little Pieces. In de stof zijn donkere veren verwerkt, wat ons weer dat heerlijk boho gevoel geeft.  Omdat het gilet zelf al een print heeft heb ik het boven gecombineerd met een effen grijs shirtje met daaronder een gestreepte jogger. Ik vind het altijd wel leuk om twee verschillende prints te mixen.Het gilet heeft een loose fit en de stoere details van een spijkerjasje. We zijn erg blij met deze nieuwe aanwinst.

Via deze link kun je de collectie van Little Pieces bekijken

unnamed little pieces little pieces gilet unnamed (7) little pieces unnamed (8)

 Klik hier om Little Pieces te shoppen

Wat vinden jullie van Nila d’r outfitje?

 

Tags: